Suveabiline Tamor

posted in: Uudised | 0

Tutvustame meie suveabilist Tamor Tomsonit, kes töötab sel suvel Hiiu Konsumis. 

Tamor otsustas tulla suveks just Hiiu poodi, kuna mitmed head tuttavad töötavad siin ja ta teadis, et  töö õhkkond on sõbralik ja positiivne. ,,Tahtsin juba eelmisel suvel kaupluse tööd proovida, aga siis jäi see mitmetel erinevatel põhjustel ära. See suvi tegin juba varakult kokkulepped” rääkis Tamor.

 

Tamori töökogemus Hiiu Konsumis on positiivne: ,,Olen väga rahul ja kuigi nagu iga uue asjaga, oli mul alguses keeruline kõigega hästi hakkama saada on siin väga abivalmid töökaaslased ja toredad kliendid!” Tamori peamine tööülesanne on kaupade väljapanek aga selgeks on saanud kassapidaja töö ja palju muud.

Tamor lõpetab jutuajamise inspireeriva mõttega: ,,Kui teile antakse võimalus midagi uut ja huvitavat proovida, siis ärge kartke, et sellest ei tule midagi välja. Iga proovitud asi on uus kogemus, millest on tulevikus palju kasu. Töö kaupluses on mitmekesine ja saab kõvasti lihvida suhtlemisoskust 🙂”

 

Tamor Tomson lõpetas sel kevadel Hiiumaa Gümnaasiumi kuldmedaliga ning soorititas matemaatika riigieksami maksimumpunktidele. Sügisel läheb Tamor õppima Tartu Ülikooli informaatikat. Ta näeb selles valdkonnas oma tulevikku ning on põnevil uute õpingute ja karjäärivõimaluste ees.

 

Oleme rõõmsad, et Tamor on sel suvel osa meie meeskonnast ja soovime talle edu Tartu Ülikoolis ning kõigis tulevastes ettevõtmistes!

 

Hiiu Konsum/Hiiumaa Kaubamaja juhataja Alina Kuuse: ,,Järjekordselt pean tõdema,et meil on lihtsalt vedanud noortega, kes meie majja tööle tulevad! Töökad, kohusetundlikud ja head suhtlejad.Tamor on meie rõõmuks kiiresti omandanud ka kassatöö ja särab seal eriliselt. Ta on vahetu suhtleja ja täpne teenindaja. Soovin kõigile meie headele suveabilistele: Tamorile, Viktoriale, Mariettele ja Laurale, tuult tiibadesse ja südamest tänu nende vahvate koos veedetud päevade eest!”

 

Pildil Tamor, Mariette, Laura ja Viktoria