Kõrgessaare Coop kaupluse juurde paigaldati Omniva pakiautomaat

posted in: Uudised | 0

Omniva paigaldas eile koostöös Kõrgessaare osavallaga uue pakiautomaadi Kõrgessaare Coop kaupluse juurde.

Käesoleva aasta märtsis toimunud Hiiumaa Tarbijate Ühistu liikmete Kõrgessaare piirkonna koosolekul tuli jutuks ka Kõrgessaare aleviku pakiautomaadi vajadus. Coop ise pakiautomaatidega ei tegele, kuid andsime soovist teada Omniva partnerlussuhete juhile, kes viis ettepaneku Omniva pakiautomaatide võrgu planeerimise ümarlauale.
📌Pakiautomaati tühjendatakse esmaspäevast reedeni kell 9 ja laupäeval kell 8.
📌Saadetisi saab saata Omniva pakiautomaatidesse Eestis, Lätis ja Leedus, postkontoritesse või tellida kulleriga kohale viimine. Lisaks saab pakiautomaadist saata kuni L suuruses pakki ka mujale Euroopa Liidu piires.
Puhas rõõm ja tuhat tänu Omniva ning Kõrgessaare Osavald! Kõrgessaare rahva soov on täitunud.
Foto: Hiiumaa Vald