Pink Mati Nursi tänutäheks

posted in: Uudised | 0
Täna avasime oma Nurste kaupluse ees pingi Mati Nursile tänutäheks Hiiumaa, Hiiumaa kogukonna ja Hiiumaa Tarbijate Ühistu heaks tehtu eest.
Mati on suur eeskuju paljudele – ta on Hiiumaa ettevõtluse edendaja, arvamusliider ja kogukonna hing! 💙
Lisaks oma pereettevõtte M ja P Nurst loomisele on Mati juba 1997. aastast kaasa aidanud Hiiumaa Tarbijate Ühistu käekäigule, tihedam koostöö on olnud viimased seitse aastat. Coop Hiiumaa juhataja Kaja Antonsi sõnul on Mati kindla sõnaga ja nende koostöö pole alati valutult sujunud. “Kui ehitasime uut kontorit ja esimest projekti Matile näitasime, ütles ta kohe, et niisugust putkat siia küll ei tule. Nii läks projekt sahtlisse tagasi ja pidime uue ning parema tegema,” rääkis Kaja. Tema sõnul saabki vaid Mati sugune kindla sõnaga mees nii asju ajada ja seepärast on ühistus kõik asjad tehtud saanudki.
Aasta alguses pälvis Mati ja EY Eesti Aasta Ettevõtja elutöö preemia. “Meelespidamisi on palju olnud, ei tea millega see kord lõppeb,” naljatles Mati pingi avamisel. Tal on hea meel, et kõik ettevõtmised, mille juures ta olnud on, jätkuvad edukalt. “Inimestest algab kõik. Kui oma inimesi meeles ja neist lugu peame, siis see viibki elu edasi,” ütles Mati.
Mati Nursi pingi valmistas Emmaste kommunaali juhataja Joosep Niit ja sellel ilutseb kiri “Hiiumaa ettevõtluse edendaja/arvamusliider/kogukonna hing”.