Meie tütarettevõtte Hiiumaa Köök ja Pagar asendamatud inimesed

posted in: Uudised | 0

Coop Hiiumaa 115 juubeliaasta puhul tutvustame teile veel meie inimesi, kes on ettevõtte arengus olnud asendamatud ning aitavad igapäevaselt kaasa Coop Hiiumaa eesmärkide ning missiooni täitmisele.

Saage tuttavaks – nemad on meie asendamatud kontoritöötajad Coop Hiiumaa tütarettevõtte Hiiumaa Köök ja Pagar tiimist!

 

Pille – Hiiumaa Köök ja Pagar müügijuht

Pille

 

Pille korraldab Hiiumaa Köök ja Pagar müügitöö ja logistika ning tema töö tulemusena on tänaseks ettevõtte tooted saadaval kõikjal üle Eesti. Pille esindab ettevõtet messidel ja laatadel ning korraldab tootetutvustusi kauplustes. Ka korraldab Pille juba aastaid väga oodatud Tormi kirbukat.

 

Indrek, Evi ja Siiri

 

Indrek – Hiiumaa Köök ja Pagar arendusjuht-tehnoloog

Öeldakse, et asendamatuid inimesi ei ole olemas aga Indrek on olnud Hiiumaa Köök ja Pagar arengu- ja eduloos asendamatu inimene. Ta oli uue pagarihoone ehituse- ja tehnoloogia projektijuht ja tegeleb täna uue köögi tehnoloogilise plaaniga. Indrek on ettevõtte tooteportfelli toonud sellised hitid nagu pärmita leivad, talusai ja meekook. Ta teab toidutootmisest kõike ja saab hakkama tootmise kõikides etappides – kui vaja küpsetab leiva, kui vaja teritab noad.

 

Siiri – Hiiumaa Köök ja Pagar tootmisjuht

Energiline ja kiire Siiri vastutab Hiiumaa Köök ja Pagar tootmise töökorralduse eest. Sihikindlalt seisab ta oma töötajate eest nagu emalõvi. Vaidlused lõppevad enamasti Siiri kasuks või siis on kisa taevani! Kord ühel koosolekul tegime kiire küsimuse ringi – miks just selles ettevõttes töötame? Ühe töökaaslase vastus oli ootamatu aga armas – Siiri pärast! Oli see siis nali või mitte aga Siiri pärast tasub tulla küll, ta naer on nii nakkav! Päriselt!

 

Evi – laohoidja

Evi tellib lattu kõik ettevõttes vajaminevad toorained ja pakendid. Evi on heatujuline,vastutulelik ning kohusetundlik. Hindame kõrgelt Evi lojaalsust, põhjalikkust igapäevatöös ja professionaalsust valdkondlike arvutiprogrammidega töötamisel. Ta haarab alati kinni võimalusest õppida ning osaleb väljasõitudel, et avardada oma silmaringi.

 

Häli-Herta – turundusspetsialist

Häli

 

Häli on meie meeskonna kõige uuem ja noorem liige. Oo seda temperamenti ja säravalt värsket vaadet. Häli pildistab, kujundab, kirjutab, hoolitseb ettevõtte kodulehe, Facebooki lehe ja instagrami postituste eest. Häli on Coop Hiiumaa juubelikalendri kaasautor. Tema energia ja muretu olek on kaasahaarav ning on toonud meie päevadesse rohkesti rõõmsaid hetki.

 

Krista – müügiosakonna tellimuste assistent

Krista

 

Krista võtab vastu Hiiumaa köök ja Pagar klientide tellimused. Ta on tiimi väga oluline lüli, kellele saab alati toetuda. Ta on vastutulelik, kiire, korrektne, täpne ja leiab alati probleemidele lahenduse. Kõike, mida on vaja teada, seda Krista teab!

 

 

Aitäh teile!