14 aastat Hiiumaa heaks

posted in: Uudised | 0

2008. aasta naistepäeval avatud Tormi Konsum tähistab täna 14. sünnipäeva!

Tormi Konsumi rahulolevad kliendid läbi aastate: Tormist leiab palju Hiiumaad!

 

Kas teadsid, et Tormi Kaubanduskeskuses:

– värskendati 2017 aastal sisekujundust ning avati Hiiumaa esimesed Nutikassad ja Hiiumaa kohalike väiketootjate tooteriiulid „MEITE OMA TEHET“.

Tormi Konsumi rahulolev kollektiiv aastal 2017, mil kauplus sai Hiiumaa esimeste nutikassade omanikuks

– 2017 aastal lammutati kaupluse parkla äärest vana leivamajahoone, mille tulemusel sai kauplus avatud vaate tänavale ja parkla laienduse.

 

 

– „MEITE OMA TEHET“ on kohalike ettevõtjate ja Coop Hiiumaa koostööst sündinud tooteriiul, kust leiab 28 hiiumaise tootja kaubad! Lisaks Hiiumaal valmistatud käsitööle ja suveniiridele leiab Tormi Konsumist ka kohalikust toorainest valmistatud toidukaupu ning hulga muid Hiiumaa meistrite hoole ja armastusega valmistatud tooteid.

“MEITE OMA TEHET” hiiumaised tootjad: Dagaith OÜ, Dagö Berry,  OÜ DesigRi, Disainipurk OÜ, FIE Markus Madis, FIE Triinu Schneider, Gofood Group OÜ, Hiiu Gourmet OÜ, Hiiu Roheline OÜ, Hiiu Öko MTÜ, Hiiumaa Fotoprojekt MTÜ, Hiiumaa Jäätmejaam OÜ, Hiiumaa Lihatööstus OÜ, Jääk ja Praak MTÜ, Kaldamäe OÜ, Kutser Indrek, Lui Remmelg FIE, Kaire Vannas, Mainegrupp OÜ, OÜ Dagösun, OÜ Koslapesa, Pitsu OÜ, Ristnaotsa OÜ, Servasahver OÜ, Summide Mesila OÜ, Tahe OÜ, Vaba aed OÜ, Õiela OÜ

Tormi Konsumist leiab “MEITE OMA TEHET” riiulitest koguni 28 hiiumaise tootja kaubad!

 

– Tormi Konsum on Hiiumaa Köök ja Pagar esinduskauplus ja Hiiumaa suurim toidutootja varustab kauplust mitu korda päevas ahjusoojade pagaritoodetega.

 

Ainulaadne võimalus Hiiumaal: Tormi Konsumist saab osta Hiiumaa Köök ja Pagar toodangut ka tükikaupa.

 

– Tormi Konsum on mitmes Coop Eesti arendusprojektis pilootkauplus.
– Tormi Konsum oli 2020 aasta majandustulemuste põhjal Eesti kõige edukam Coop Konsum.

Parima Konsumi tiitli annab üle Coop Eesti Keskühistu juhataja Alo Ivask

 

– 2008 aastast asub Tormi kaubanduskeskuses Eesti Optika prillipood ja alates 2021. aasta jaanuarist Vokk ja Viipsik käsitööpood.

– Kaupluses töötab 08.märtsil 2022 aasta seisuga 21 inimest. Kaupluse tööd juhatab Ulvi Nõmmeorg.

Tormi Konsumi kollektiiv 2021. aasta detsembris Jõuluvana vastu võtmas. Luuletust loevad kaupluse
juhataja Ulvi  ning asejuhataja
Tiiu.

 

– 2020 aasta suvel avatud Coop Hiiumaa e-pood toimetab Tormi Konsumi baasil.
– 2020. aasta suvel paigaldati Tormi Konsumi katusele 50 kW võimsusega päikesepark, mis 2021 aastal tootis 55580 kWh elektrienergiat.

2020. aasta suvel paigaldatud päikesepark Tormi Konsumi katusel

 

– Tormi Konsumis on toimunud Hiiumaa noorte kunstinäitused, nunnukonkurss ja kaupluse kollektiivi käsitöönäitused. Sel aastal kaunistasid jõuludel Tormi Konsumi fuajeed Kärdla Põhikooli õpilaste valmistatud Hiiumaa Köök ja Pagar piparkoogitainast valmistatud jõuluehted.

Noppeid 2021. aasta jõulude piparkoogiehete näituselt Tormi Konsumis

Palju õnne Tormi Konsumi asendamatule kollektiivile-  Siiri, Lii, Katrin, Eha, Ene, Heli, Liina, Inge, Helen, Sirje, Norman, Eerik-Reimo, Inga, Marika, Evelyn, Heli, Kersti, Reili, Tiiu (juhataja asetäitja), Karoliine (juhataja asetäitja) ja Ulvi (juhataja)! Olgu teil ikka sära silmis ja soe naeratus näol!

 

JO SA TULED JELLE!