2021 aasta parimad klienditeenindajad

posted in: Uudised | 0

Igal aastal korraldab Coop Akadeemia ühistute töötajatele erinevaid koolitusi, et klienditeeninduse taset ühtlaselt kõrgel hoida. Koolitustsükli lõppedes tuleb klienditeenindajatel lahendada erinevaid igapäevatöös ette tulevaid situatsioone ning vastavalt ülesande lahenduskäigule ja tulemile tekib pingerida, mille alusel valitakse nii kaupluse- kui ühistupõhiselt parimaid töötajaid. 
Lisaks koolitusel omandatule mängib parimate töötajate valikul rolli klientide, kaupluse juhtkonna kui kolleegide hinnang.

Coop Eesti parim teenindaja 2021 projektijuhi Ruta Vainaru sõnul on konkurss loodud selleks, et innustada tublisid klienditeenindajaid ning seeläbi aidata kaasa nii Coopi kui ka kogu Eesti teeninduskultuuri arengule. „Coopis on väga palju häid, lausa väga häid klienditeenindajaid ning see toob alati soojuse hinge, kui poodi minnes on vastas teenindaja, kel silm särab ja nägu on naerul, isegi kui seljataga on mitukümmend aastat staaži,“ ütles Vainaru. 

2021. aasta Coop Hiiumaa parimate teenindajate konkursi tulemused on teie ees:

Coop Hiiumaa parim teenindaja – ANNELI REHEPAP

Hiiu Konsum: KATRIN TULVIK
Hiiumaa Kaubamaja: ÜLLE KULLASTE
Tormi Konsum: LIINA LAUPÄ
Käina Konsum: MONIKA ELMI
Emmaste kauplus: HEIDI PÕDER
Kõrgessaare kauplus: ANNELI REHEPAP
Suuremõisa kauplus: KAIDI TARA
Nurste kauplus: TIIU ALA