Coop Hiiumaa asendamatu Sirje

posted in: Uudised | 0

Täna, 02. aprillil edastame õnnesoovid 25. tööjuubeli puhul Sirjele, kes juba pikki aastaid tegemas Käina Konsumi juhataja tänuväärset tööd.

Millisena on Sirje kolleegidele meelde jäänud ja silma paistnud?

Sirje on ülimalt töökas, hea huumorisoonega ning suure südamega kolleeg, kes kunagi ei jää kõrvale ühisüritustest ega väljasõitudest.
Kui mõnd konkreetset juhtu meenutada, siis esimesena meenub 2018. aasta juulikuu, mil keset kaunist suve ning kaubanduslikku kõrghooaega ummistus Käina Konsumi kanalisatsioonitorustik.
Ühtki valdkonna teenusepakkujat ei õnnestunud objektile ummistust likvideerima tellida ning Sirje korraldas kõik ära nii, et asus lõpuks ise koos abikaasa ning väimehega ummistust likvideerima. Ning lõpuks öösel kell 3 saabus SMS: Saime veed jooksma. Sirje.
Tänan südamest Sirjet, kes on aastaid tüürinud HTÜ edukaimat kauplust.

Kaja Antons, Hiiumaa Tarbijate Ühistu juhataja

Sirjel on väga suur roll selles, et minu kunagised õpingud ning hilisemad tööaastad on sidunud mind kaubandusega.
Meie esimene kokkupuude ulatub juba minu teisemelise perioodi, mil sain mitmel suvel puhkusteperioodil võimaluse töötada Käina kaupluses pakkijana. Juba sellest ajast mäletan Sirjet, kes lahkesti jagas õpetussõnu nii kaupade riiulitesse panekul kui töötades lihaletis või kassas uusi töövõtteid omandades.
Sirjel jagus alati tahet ja aega, et kasulikke näpunäiteid jagada ning ta tegi seda kõike siiralt ja minusugust noort inspireerivalt.

Ruta Tammeveski, Hiiumaa Tarbijate Ühistu kaubandusjuht

Sirje teab Käina kauplusest kõike – ta on selle poe süda ja hing. Kui vaja, võitleb oma töötajate eest emalõvina, ning kui võimalus, on koos nendega tegemas kõikvõimalikke töid ja tegemisi üle kogu kaupluse.
See on tõelise juhi üks hindamatuid oskusi, et probleemid saavad suurema kärata lahendatud ning igasse tööpäeva jagub ka rõõmu ja tänusõnu kaastööliste suunas.

Ülle Lobja, Hiiumaa Tarbijate Ühistu personalijuht

Oleme koos Sirjega kaubanduspõldu kündnud juba enam kui kolm kümnendit. Meie esmakohtumised jäävad kaheksakümnendate lõppu, mil Sirje oli minu juhendajaks toonases Kassari poes.
Naudin Sirjega koos töötamist tänaseni, sest Sirje on alati rõõmsatujuline, lahke ning abivalmis kolleeg ja sõber. Taolis positiivsust, koostööoskust ning kohusetunnet tuleb tänapäeval tihti tikutulega taga otsida. Palju-palju õnne, kallis Sirje!

Maris Hüüdma, Emmaste kaupluse juhataja

Mäletan toredaid seiku seoses Sirjega juba sellest perioodist, mil kaupluste kassades olid kasutusel arvelauad. Olin siis endamisi üsna veendunud, et arvelaua kasutamise kiiruses ei ole temale küll vastast.
Elan Sirje tööjuubelile hoogsalt kaasa ning soovin talle särtsakust ja rõõmsameelsust ka edaspidiseks!

Alina Kuuse, Hiiu Konsumi juhataja