Hiiu Pagaril ja Hiiu Köögil külalised lähedalt ja kaugelt

posted in: Uudised | 0

Lehekuu eelviimasel nädalal külastasid Hiiu Pagarit ja Hiiu Kööki Hiiumaal tegutsevad giidid ning Ameerika Ühendriikide suursaadik Eestis James D. Melville, Jr koos kaaskonnaga. 

 
Coop Hiiumaa juhataja Kaja Antons alustas Hiiumaa giididega ringkäiku tänavu uuenduskuuri läbinud Tormi kaubanduskeskusest, kus oli suurepärane võimalus tutvustada keskusesse kolinud Pitsu kingi- ja käsitööpoodi ning Tormi Konsumisse loodud Hiiumaa toodanguga väljapanekuid. Ringkäiku jätkati Hiiu Pagari ja Hiiu Köögi tootmisruumides ning külaskäik lõpetati ühise vestlusringiga Coop Hiiumaa kontoris. Ühises arutelus avaldasid giidid heameelt Tormi keskuse uuendustööde ja kohaliku toodangu esiletoomise üle, mis võimaldab turistil senisest lihtsamalt kohalikku toodet leida, samuti valmistab heameelt asjaolu, et Tormi kaubanduskeskuse parkla laiendamise käigus suureneb ka suurte turismibusside parkimiskohtade arv. Koos vana leivamaja lammutmise, Tormi kaubanduskeskuse parkla laiendamise, uue haljasala rajamise ning uute müügipindade tulemisega on kogu Kärdla linna sissesõit mööda Heltermaa maanteed saamas uut ja värsket väljanägemist ja hingamist, mis avaldab positiivset mõju kogu piirkonnale.

Ameerika Ühendriikide suursaadik James D. Melville, Jr ja tema kaaskond alustas ringkäiku Coop Hiiumaa turundusspetsialisti Arno Kuusk ja personalijuhi Ülle Lobja juhtimisel Hiiu Pagari ja Hiiu Köögi tootmisruumides ning lõpetas Tormi kaubanduskeskuses kohaliku toodangu riiulite ning Pitsu poega. Suursaadikule avaldasid muljet värsked ja naturaalsed maitsed, mida HTÜ Tootmine poolt valminud tooted kannavad ning muigel suuga avaldas kahetsust, et tootmises säilitusaineid ei kasutata, mis võimaldaks pikema säilivusaja korral neid maitseid ka üle ookeani eksportida.

 

Uute kohtumisteni!