Hiiu Konsumi sise- ja välisilme uueneb

posted in: Uudised | 0

Hiiumaa tarbijate ühistu parandab Hiiu Konsumi sisustust ja välisilmet. Äsja vahetati poeesised kõnniteeplaadid ja seinale said üles uued valgustatud nimetähed.Hiiu Konsum ueneb. foto: Kadi Kiiver

Ettevõtte juhi Kaja Antonsi sõnul on tegu jätkuga eelmisel aastal Hiiu Konsumis tehtud uuendustele. Tänavuste investeeringute maht on 30 000 eurot ja selle eest võetakse ette uutmistöid nii poe sees kui väljas.

Välisvisiidil viibiva juhi nimel investeeringut tutvustanud ostujuht Ruta Tammeveski rääkis, et kaupluse sees läheb väljavahetamisele laevalgustus, päris uue ilme saab teenindusleti- tagune sein, uus lett tuleb väikesaiadele ja poes seatakse sisse kohviautomaat.

Eksterjööri uuendamise käigus paigaldati kaupluse- esisele alale vanade lääpa vajunud plaatide asemele tänavakivid. Rajatakse ka uus haljastus, et poe sissekäiku paremini esile tõsta. Töid teeb OÜ Solar Projekt ehk sama ettevõte, mis paigaldas uued kõnniteekivid.

Eelmisel reedel vahetati välja ka Hiiu Konsumi nimetähed. Selle tööga olid ametis nii ühistu enda kui reklaamid valmistanud Recado Meedia töötajad. Tammeveski ütles, et kuigi eemalt ei paistnud eelmistelgi Konsumi tähtedel midagi viga olevat, siis tegelikult olid need juba väga roostes ja inetud.

Investeeringu on heaks kiitnud ühistu nõukogu. See on jätk eelmisel aastal tehtud enam kui 70 000eurosele investeeringule, millega Kärdla südames, keskväljakul asuv kauplus sai uued jahutusriiulid ja sügavkülmkapid, kassalauad, puuviljaletid, alkoholi- ja leiva-saiariiulid.

Aasta alguses korraldas ühistu nõukogu volinike seas arvamusküsitluse ja kõige rohkem rahulolematust avaldati kaupluste välisilmega. Tänavu on ühistul esmakordselt sõlmitud leping kõigi Coop Hiiumaa kaupluste hooajalisteks haljastustöödeks.

Kadi Kiiver
Hiiu Leht
26. aprill 2016