SEEKORDSE LIIKMEPÄEVA KORRALDASIME 15. AUGUSTIL KÄRDLA SADAMAS

posted in: Uudised | 0

Head Hiiumaa Tarbijate Ühistu liimed – täname Teid, et osalesite meie traditsioonilisel liikmepäeval. Täname Teid Hiiu Pagari teemalisele küsitlusele vastamast ja anname lähiajal tulemustest ülevaate.

Päeva kordaminekule aitasid kaasa: Artur Valk, Heino Veanes, tantsutrupp Asmarah, Rock-Hotel ja Ivo Linna, Hiiu Pagar, Hiiu Köök, Saku Õlletehas, A.Le. Coq, Mediato, Prike, Dunker, Liviko, Avallone, Pernod Richard, Coca Cola, Viru Õlu, Nordic Digital, Kodupaber, Goldberger, Salestar, Kalev, Laima, Põltsamaa Felix, Mars Eesti, Kommipomm, Balbiino, Premia Külmhoone, Unilever, Leibur, Eesti Pagar, Paulig, Meira, Tartu Mill, Tere, Maag Piim, Valio, Atria Eesti, Rakvere Lihakombinaat, Tallegg, Saaremaa Lihatööstus, Viciunai.

Õhtuse oma töötajate peo kordamineku eest suur kummardus ansamblile Hands Three (H3) ja õhtujuhile Arno Kuusele.

TÄNAME TEID!

Tarbijate ühistu on Hiiumaa päris oma ettevõte, ta kuulub oma hiidlastest liikmetele ja annab tööd hiidlastele. Soovime ettevõttena olla avatud ja valmis igakülgseks koostööks. Tahame olla lihtsad ja kodused, et iga hiidlane tunneks: Ühistu pood – see on päris oma ja armas kodupood.