Coop Hiiumaa asendamatu Anneli

posted in: Uudised | 0

25. märtsil 25 aastat tagasi asus Hiiumaa Tarbijate Ühistu Kõrgessaare kaupluses tööle Anneli, keda kaastöötajad toovad esile suure kollektiivi motiveerijana ning kliendid alati rõõmsameelse ja kohusetundliku klienditeenindajana. Kolleegid kinnitavad, et kui midagi on vaja ära teha, siis särasilmselt see kõik ka Anneli poolt tehtud saab. Ja kui kuhugi minek, siis vastuvaidlematult on Anneli alati pundis.

Nii ühistu Kõrgessaare piirkonna volinik Inge kui püsiklient Katrin kinnitavad kui ühest suust, et Anneli on alati naeratav ja vastutulelik, pikaaegse kodukaupluse teenindajana väga professionaalne ning kaupluse kliente ja nende eelistusi läbi ja lõhki tundev.

Artur, kellega algusaastatel töötati toona ka kaupluse asupaigaks olnud Viinaköögi hoones koos, sõnab, et Annelist on ütlemata suur abi kui lapsed teda poodi erinevat nasvärki ostma saadavad – riiulite eest kirjut valikut nähes võib üksi kimpu jääda, aga Anneli on lahkesti kassaaparaadi tagant püsti ning leiab otsitava kähku ja oskab midagi ka lisaks soovitada.
Artur tunnustab kõiki eesliinil olevaid kaubandustöötajaid ning lisab, et väikeses kohas on pood muuhulgas ka suhtluskoht, mida praegusel piirangute perioodil üha enam tasub hinnata. Kogu Kõrgessaare kaupluse kiitmisega pole Artur kitsi ning ütleb, et tema kodukaupluse suu ja süda on õigetes kohtades ning õigesti valitud klienditeenindajad on paralleele tuues kui kodukandi perearstid, kes teavad iga kliendi eelistusi ja soove kaubanduslikus võtmes.

Kallid kolleegid Kõrgessaare kauplusest soovivad Annelile jätkuvat indu ja lennukaid tööaastaid, särtsu ja naeru igasse päeva!
Ja vastuvaidlematult ühineb nende soovidega kogu Coop Hiiumaa töölispere.

Palju õnne, Anneli!