Coop on suurettevõtete maine uuringu edetabelis esikohal

posted in: Uudised | 0

Kantar Emori suurettevõtete maine uuringu edetabeli esikohale jõudis sel aastal Coop, millele järgnevad A. Le Coq, Farmi, Circle K Eesti, ABB.

Mainekuse edetabelit tõusis juhtima Coop, kes on viimastel aastatel liikunud edetabelis üha ülespoole. Kui 2017.–2018. aastal oli koht esikümne piirimail, siis möödunud aastal tõusis Coop jagama 3.–4. positsiooni ning kerkis sel aastal esikohale. Seejuures on kindlas tõusutrendis liikunud mõlemad mainekuse komponendid ‒ üldine suhtumine ning ettevõtte tugevuse tajumine.

Kantar Emori uuringuekspert Katrin Männaste: „Coopi positsiooni tugevnemist Eesti tarbijate silmis toetavad ka teised Kantar Emori uuringud. Eesti tarbijate jaoks on Coopi näol tegemist hea igapäevakaupade ostukohaga, mille kasvu toetab lai müügivõrgustik, kiire ja mugav ostuvõimalus ja hea teenindus.“ Männaste sõnul tagab Coopi tugeva positsiooni hea maine väljaspool Tallinna elavate tarbijate hulgas ning lisaks toetab Coopi tugevnemist tegevus pangandusvaldkonnas.

Loe pikemalt: https://www.kantaremor.ee/pressiteated/koige-mainekam-suurettevote-eestis-on-coop/