07. ja 08. novembril on Käina Konsum avatud lühemalt

posted in: Uudised | 0

Kallid Käina Konsumi kliendid!

07. ja 08. novembril on Käina Konsum avatud kell 10-18. 

Seoses viiruse levikuga ning paljude piirkonna elanike lähikontaktsena või eneseisolatsioonis olemisega, lühendab Coop Hiiumaa sel nädalavahetusel Käina Konsumi lahtiolekuaegu, et jõuda piisava põhjalikkusega tegeleda kaupluse pindade desinfitseerimise ning kaupade paigutamisega. 

Alates esmaspäevast, 09. novembrist taastab Coop Hiiumaa kõikides kauplustes üle Hiiumaa kontaktivaba kaupade soetamise, mille raames komplekteerib kauplus e-posti või telefoni teel saabunud tellimused,  eraldi komplekteeritakse sügavkülmutatud, jahutatud ja tavakaup komplekteeritakse eraldi. Kokku lepitud ajaks asetatakse tellitud kaup kaupluse väljastuskohta ning klient saab selle kätte ilma kaupluse personaliga kokku puutumata.

Ööpäevaringselt on avatud Coop Hiiumaa e-pood aadressil https://hiiumaa.ecoop.ee/, kust teostatakse kaupade kojuvedu üle kogu Hiiumaa igal esmaspäeval, kolmapäeval ja reedel.  
Poodides jagub kaupa kõigile ning suurtes kogustes toidu ettevarumine ei ole kindlasti vajalik. Poodi tasuks külastada üksi ja vältida tuleks ka lähikontakte. Käsi tuleks pesta või desinfitseerida enne ja pärast poe külastamist. Enne kauplusesse minemist oleks mõistlik oma ostud ette mõelda, et poes võimalikult vähe aega veeta ning asju katsuda. PALUN VÄLTIGE haigena poes käimist! 

Neid samme järgides saame üheskoos piirata viiruste levikut ja kaitsta enda ning oma lähedaste tervist!