Asendamatu Sveta

posted in: Uudised | 0

Täna, 28. augustil tähistab Nurste kaupluse juhataja Sveta oma 25-tööjuubelit Hiiumaa Tarbijate Ühistus. Palju-palju-palju õnne ja õnnestumisi, kallis Sveta!

Väärika tööjuubeli puhul palusime kolleegidel Svetat ning tema töid ja tegemisi iseloomustada.

Kui palutakse iseloomustada Nurste poe juhatajat Svetat, siis esimese omadusõnana tuleb kohe ette särav. Sveta on väga särav isiksus – nägu naerul, silmis sära. Ma ei mäleta, et oleksin kunagi näinud pahurat
Svetat. Kõik probleemid lahendab ta vaid talle omase rahulikkusega, kindlakäeliselt ja märkamatult. Väiksel armasal Nurste poel on Svetaga väga-väga vedanud ja seda kinnitab nii klientide tagasiside kui Nurste kaupluse majandustulemused.
Aitäh kallis Sveta tehtud töö eest ja jagugu seda sära veel paljudeks aastateks!

Kaja Antons, Coop Hiiumaa juhataja

Rõõmsa ja rahuliku moega saavad Nurste kaupluses kõik tööd tehtud Sveta asjaliku juhtimise toel. Tema peale võivad loota nii müüad kui ostjad.

Ülle Lobja, Coop Hiiumaa personalijuht

Olen Svetat tundnud juba üksjagu aastaid. Töötasime koos ” Viinaköögi” poes ja kakskümmend aastat tagasi avatud uues Kõrgessaare EDU-s.
Sveta on tore, abivalmis, kohusetundlik ja sõbralik töökaaslane. Oleme koos mööda saatnud palju toredaid ja unustamatuid hetki ning ettevõtmisi.
Soovin Svetale edu ja tööalaseid õnnestumisi veel paljudeks aastateks!

Merike Tülp, Kõrgessaare kaupluse juhataja

Sveta on heatahtlik ja armas inimene.
Suurepärane kolleeg, meenutades ka Hiiu konsumis koos töötatud aegu. Hoiab elu Hiiumaa kõige kaugemas nurgas, siit Kärdla poolt vaadates.
Tubli Sveta!

Ruta Tammeveski, Coop Hiiumaa kaubandusjuht

Sveta on töö tegemises usin. Täname südamega tehtud töö eest ning õnnitleme tööjuubeli puhul!

Tiiu ja Urve, Nurste kaupluse kolleegid

Ühineme õnnesoovidega väärika tööjuubeli puhul ning täname Svetat panuse eest piirkonnale väga olulise kaupluse säilimisel ja arendamisel.

Mati Nurs, Hiiumaa Tarbijate Ühistu nõukogu liige, Nurste kaupluse püsiklient