Loome võimalusi kasvamiseks ja kasvatamiseks

posted in: Uudised | 0

Juba 2017. aastast on Coop Hiiumaa võtnud eesmärgiks suurendada oma kauplustes kodusaare toodangu osakaalu ning 2019. aastast on igas Coop Hiiumaa kaupluses Hiiumaa toodanguga eririiulid, temaatilised viited ja reklaamid.

Soovime kodusaarelt pärit toodangu osakaalu suurendada ning kutsume üles kõiki, kel kohalikke, täisväärtuslikke ja värskeid saadusi rohkem kui oma pere jaoks kulub, neid müüma Coop Hiiumaa kauplustes.
Olgu tegu esimeste rabarberite, rohelise sibula või varajaste maasikatega – oleme kõigest huvitatud!
Lisaks kaupluste jaeklientidele oleme ka paljude ettevõtete, asutuste, lasteaedade ja koolide toorainega varustajaks, mis tagab, et kodusaarel kasvanu jõuab võimalikult suure osani kohalikest tarbijatest.
Oleme valmis sõlmima eelkokkuleppeid sügis-talviseks perioodiks, et kohalikud aed-, juur- ja puuviljade ning marjakasvatajad teaksid hooaja alguses kindla tellimusega arvestada.

Ootame ühendust võtma nii eraisikuid kui ettevõtteid, kel on võimalus pakkuda värskeid aiasaadusi või valmidus panna midagi kasvama. Ootame ühendust võtma ja tingimustes kokku leppima telefonil 53455606 või e-posti teel ruta.tammeveski@hiiumaa.coop.ee

Teeme üheskoos kõik, et Hiiumaal kasvatatud toit jõuaks võimalikult lühikest ahelat pidi tootjalt tarbijani!