Eriolukorras riskirühma kuuluvate elanike varustamine

posted in: Uudised | 0

Eriolukorra põhjuseks oleva viiruse kõrgesse riskirühma kuuluvad vanemaealised (60+) ning erinevate krooniliste ja kaasuvate haigustega isikud olenemata vanusest.

Hiiumaa vald ja Coop Hiiumaa koostöös on korraldatud riskirühma kuuluvate isikute varustamine vajaliku toidukraamiga, et nad ei peaks eriolukorrast lähtuvas karantiiniolukorras kodust väljuma.
Osavaldade sotsiaaltöötajad esitavad kauplustele ühel päeval tellimused ning Coop Hiiumaa kauplused komplekteerivad need järgmiseks hommikuks ja väljastavad kauba sotsiaaltöötajale.

Hoiame kokku ja hoolitseme oma lähedaste, naabrite ja kogukonna eest praegusel perioodil, et keegi ei jääks oma igapäevavajadustes üksi ega tähelepanuta!

Hiiumaa valla sotsiaalosakonna ja osavaldade sotsiaaltöötajate kontaktid leiab aadressilt: https://vald.hiiumaa.ee/teenistujad

⚠️⚠️⚠️

Tuletame jätkuvalt meelde, et palume kauplustesse tulla vaid klientidel, kes on terved – ainult nii suudame hoida tervena praegu eesliinil rabavaid kaubandustöötajaid, nende pereliikmeid ning kaaskliente.
Haigustunnustega klientidel palume jääda koju ning paluda poeskäik ette võtta tervel sõbral, tuttaval, sugulasel või naabril.