Kaja Antons pälvis maakonna teenetemärgi

posted in: Uudised | 0

23.veebruaril toimus Emmaste koolis Hiiumaa valla Eesti Vabariigi 102.sünnipäevale pühendatud kontsert-aktus, kus anti üle ka Hiiu valla tunnustused ja maakonna teenetemärgid.

Hiiu maakonna teenetemärgi nr 30 pälvis Coop Hiiumaa Hiiumaa Tarbijate Ühistu ning Hiiumaa Köök ja Pagar juhataja Kaja Antons, kelle juhtimise all on Hiiumaa vanim ja suurim kaubandusettevõte teinud silmatorkava arenguhüppe nii ühistu konkurentsivõime tõstmisel kui ühistu liikmetele pakutava lisandväärtuse kasvatamisel. Tema juhtimisel all on Hiiumaa Tarbijate Ühistu tütarettevõte Hiiumaa Köök ja Pagar tooted ja kaubamärk toonud tuntust Hiiumaa toidutegijatele.
Kaja on suurepärane näide ettevõtlikust ja julgest naisest, kes on konkurentsitihedas ettevõtluses edukalt läbi löönud ning teeb sihikindlalt ja pühendunult tööd, et parandada oma töötajate, ettevõtte ja kogu Hiiumaa elu-olu.

Palju õnne, Kaja!