Võtame kokku!

posted in: Uudised | 0

Kallid Coop Hiiumaa kliendid, ühistu liikmed, sõbrad ja koostööpartnerid!

Heal meelel tõdeme, et lõppev aasta on olnud meeleolukas, tegus ning väljakutsetest ja töövõitudest tulvil. Kuid ei tasu muretseda – plaane ja tegemisi jagub ka uude aastasse 🙂
Toome teieni põgusa lühikokkuvõtte tegudest ja toimetamisestest, mis jäävad meenutama aastat 2019.

06.veebruaril avasime uuenduskuuri läbinud Emmaste kaupluse. Vaid kolme päeva jooksul, mil kauplus oli klientidele suletud, teostati kaupluseruumides pisiremont, paigaldati uued energiasäästlikud külmikud ning paigutati ümber riiulid ja suur osa kaubast.

22.veebruaril andis president Kersti Kaljulaid üle tänavused teenetemärgid. IV klassi teenetemärgi sai ka Hiiumaa Tarbijate Ühistu ning Hiiumaa Köök ja Pagar OÜ juhataja Kaja Antons ettevõtluse edendamise eest Hiiumaal. Hiiu Leht valis Kaja Antonsi 2018. aasta tegijaks kui inimese, kelle juhitud organisatsiooni arengud mõjutasid aasta jooksul positiivselt kõige suuremat hulka saareelanikke ja külalisi.

18.mail oli päikesepaisteline kevadilm, mil toimus rahva- ja kaubarohke Coop Hiiumaa kevadlaat Tormi Konsumi platsil. Lisaks kohalike ja kaugema kandi kaupmeestele ja kirevale kultuuriprogrammile toimus Pagarite pargi serva püstitatud Hiiumaa toidu ausamba avamine. Ausambaga ehitud Pagarite park pälvis suve lõpul president Kersi Kaljulaidi tunnustuse võistluse „Eesti kaunis kodu” raames.

Suvi jõudis Hiiumaale koos sooja leivaga – Tormi Konsumist saab nüüd otse ahjust ning viilutamata ja pakendamata Hiiumaa Köök ja Pagar pagarikojas valminud soojad saiad ja leivad, mis on võitnud hiidlaste ning Hiiumaa külaliste südamed.

Traditsioonilisel Coop Eesti ettevõtte suvepäevadel tunnustati muuhulgas silmapaistvaid klienditeenindajaid. Coop Eesti parima klienditeenindaja konkursil pälvis tänavu teise koha Karoliine Sinijärv Tormi Konsumist!

Tänavune kohvikutepäev Hiiumaa Kohvikutepäevade nädala raames olid igas Coop Hiumaa kaupluses avatud Hiiumaa Köök ja Pagar saatkonnad, kus köitis pilke eripalgeliste dekoratsioonidega väljapanek viiest tootest, mida Hiiumaa Köök ja Pagar valmistas spetsiaalselt kohvikutepäevade tarbeks: Tõrvakõplase leib mustsõstraga, Vesihiidlase seemnemaius, Pätakavalla pikuke, Kohvilähkri kardemonisaiake ning Odratolguse karask.

21.septembril 2019 toimus Coop Hiiumaa usina toimkonna eestvedamisel Tormi Konsumi platsil traditsiooniline Hiidlaste Sügislaat.

Kordaminekuid uueks aastaks!