Hiiu Konsumis avatakse täna iseteeninduskassad

posted in: Uudised | 0

Coop Hiiumaa avab täna, 22.veebruaril Hiiu Konsumi I korrusel kolm iseteeninduskassat. Iseteeninduskassade kõrvale jäävad jätkuvalt tööle kaks tavakassat.

Uute kassade paigaldamisega on I korrusel kokku viis kassat, millega soovitakse saavutada klientide sujuvam ja kiirem teenindus. Hiiu Konsum on ettevõtte kõige suurema klientide arvuga kauplus, mida külastab päevas enam kui 1000 klienti.
Iseteeninduskassade kasutamine on lihtne ja mugav – klient saab ise kaubad skaneerida ning nende eest tasuda nii maksekaardi kui ka sularahaga. Vajadusel on teenindaja abiks ning aitab ostud korrektselt sooritada.
Kassades kehtivad ka kõik Säästukaardi või Säästukaart Plussiga kaasnevad soodustused.
2017. aasta märtsis avas Coop Hiiumaa esimesed Nutikassad ja iseteeninduskassad Tormi Konsumis. Esimese kasutusaasta statistika põhjal on uued kassasüsteemid kaupluse klientide poolt hästi vastu võetud ning regulaarseid kasutajaid leidnud nii hiidlaste kui Hiiumaa külaliste hulgast.
Kohtumisteni Hiiu Konsumis!
dav