Vastvalitud nõukogu hakkas leivamaja lammutama

posted in: Uudised | 0

Reedel, 31.märtsil kogunesid Coop Hiiumaa volinikud korralisele koosolekule, et muude päevakorrapunktide hulgas valida eneste seast ka kolm uut nõukogu liiget.
Nõukokku tagasi valitud Kärdla piirkonna volinik ja senine nõukogu esimees Dan Lukas otsustas uut perioodi nõukogus alustada toimekalt ning oli juba 01.aprilli varahommikul Heltermaa maantee ääres paikneva vana leivamaja juures koos vajalike tööriistadega, et käima lükata eesoleva kevadperioodi kõige olulisem töö – vana leivamaja lammutamine.
Dan Lukase sõnul on 01.aprill igati sümboolne lammutustöödega alustamiseks, sest traditsiooniliselt on karjalaskepäeval tegeletud asjadega, mis tagaks karja tervise, loomade kojutuleku ning tõrjuks eemale hunte ja muid ohtusid. “Uue kuu algus ja karjalaskepäev on igati asjakohased, et vana hooneosa lammutamise alustamisega sümboolselt sisse õnnistada uued tootmisruumid ja seeläbi tagada ettevõtte edukus,” selgitas Dan kuupäeva valikut. “Lisaks on tööde alustamine ka märk sellest, et äsja tagasi valitud nõukogu liikmed on oma tööd teinud südamega ja seeläbi teeninud volinike usalduse. Lammutustöödega alustamine on vähim, millega oma tänutunnet saame avaldada.”
Ette võetud lammutustööd loodab nõukogu esimees koos teiste nõukogu liikmetega lõpetada lähimate nädalate jooksul. Seejärel võetakse üheskoos ette Tormi Konsumi parkla laiendamine ning haljasala rajamine – esimesed istikud ning lillesibulad pidid olema nõukogu esimehe sõnul juba soetatud.

Soovime Coop Hiiumaa nõukogule ja esimehele jõudu ette võetu lõpetamiseks!

dav

dav