Uuenduskuuri läbinud Tormi Konsum valmistub suvehooajaks

posted in: Uudised | 0

08.märtsil toimus Tormi Konsumi pidulik avamine, millega kuulutati lõppenuks veebruari alguses alanud uuendustööd. Uuenduste raames sai kogu kauplus uue ruumilahenduse ja väljanägemise, uued müügiletid, müügisaalis muutus kaupade paigutus ning kasutusele võeti Hiiumaa esimesed Nutikassad. Tormi Konsum avati esmakordselt 08.märtsil 2008 ning piduliku avamisega lõpetatud uuendustööd olid samas ka kaupluse 9.sünnipäevakingiks.

Uuenenud kauplust tulid uudistama paljud Coop Hiiumaa liikmed ning kaupluse kliendid üle kogu Hiiumaa. Kohaliku toidu tootjatest pakkusid oma toodangut maitsmiseks ja kaasaostmiseks Grill Lest & Lammas, Hõbekala kalaköök, Hiiu Pagar ning Hiiu Köök, samuti pakuti Coop väärt valikusse kuuluvaid veine. Kliendid ostsid meelsasti kaasa uue värskete väikesaiade müügileti ning salatibaari pakutavat ja tutvusid Nutikassa võimalustega.

Sünnipäevaks tõid õnnesoove ja õnnitluskaarte Kärdla lasteaia lapsed, kes külaliste meeleheaks ka vahva tantsuga üles astusid.
Pidulikul avamisel tänas Coop Hiiumaa juhataja Kaja Antons kõiki kaupluse ja Coop Hiiumaa töötajaid ning koostööpartnereid, kes nii töö- kui töövälisel ajal uuenduste elluviimisse panustasid. Hiiu Pagari tordimeistrid olid pidupäevaks valmistanud 10-kilose tordi, millel ilutses Tormi Konsumi kollektiivi foto.

Klientide meeleheaks varustab Hiiu Pagar Tormi Konsumi riiuleid igapäevaselt kõige värskemate leiva- ja saiatoodetega ning ahjuvärsked küpsetised jõuavad kauplusesse mitmel korral päevas alates kella 11st.
Esimese kasutusnädala jooksul klientide poolt väga hästi vastu võetud salatibaari täiendatakse hooaja saabudes ka uute salatikomponentidega ning regulaarselt vahetatakse salatibaari näidismenüüsid.

Kohtumisteni Tormi Konsumis!