Meie oma CUM LAUDE!

posted in: Uudised | 0
Coop Hiiumaa kaubandusjuht Ruta Tammeveski kirjutas Mainori Kõrgkoolis oma lõputöö teemal „Coop Hiiumaa püsikliendi rahulolu analüüs“ ning lõpetas juunikuus kvaliteedijuhtimise õppekava parimate tulemustega! 🎊
Ruta on Coop Hiiumaa arengusse panustanud juba 29 aastat. Ruta on alati abivalmis ja lahendustele orienteeritud. Meile meeldib öelda, et ta on meie tiimi kõige pisem, aga see-eest kõige tragim ja vahel on tegu, et Ruta mõtetega kohe kaasa jõuda. Aga just see tragidus ja pealehakkamine on tema suurteks plussideks ja edasiviivateks isikuomadusteks 💙.
Kooliteed alustas Ruta 2021 aastal, minnes õppima Mainori Kõrgkooli kvaliteedijuhtimist. Antud eriala on vägagi seotud Ruta igapäevase tööga Coop Hiiumaa tiimis ning õpingud olid tööga tihedalt seotud. Nii sai ka lõputöö seotud just ettevõtte arenguga ja selle raames viis ta läbi rahulolu analüüsi 📈Coop Hiiumaa püsiklientide seas.
Pole kahtlustki, et see teekond oli raske. Kevade hakul sattusid lõputöö kirjutamise perioodi nii uuenenud Hiiu Konsum | Hiiumaa Kaubamaja avamine, kui Kõpu suvepoe käivitamine. Mõlemad kauplused on pärlid Coop poodide 🛒 seas ja Ruta panus nende projektide juures on olnud erakordselt suur!
Ruta jaoks oli soov uuesti õppima minna plaanis juba mõnda aega. “Varasematel aastatel leidus mitmeid põhjuseid, mis seda edasi lükkasid: küll olid lapsed väikesed või oli käsil mõni suurem tööalane projekt või ei olnud ma ise piisavalt motiveeritud seda teekonda ette võtma. Coop Hiiumaa Käina uue kaupluse valmimisega tundsin, et olin andnud endast kõik. Kuigi see tekitas hea tunde, valdas mind ka mingi tühjuse tunne, mis andis tõuke endasse vaadata ja seda õpiteekonda alustama.”
Coop Hiiumaa tiimil on Rutaga väga vedanud 💙. Ta on meile kõikidele eeskujuks oma oskuste, teadmiste, töökuse ja pühendumisega. Klientide kiidusõnad meie ilusate ja korras poodide kohta on otsene kiitus Ruta tööle.
Meil on väga hea meel, et saime seda kooliteed toetada ning tõdesime veelkord kui põhjalik ja pühendunud Ruta oma töödes ja tegemistes on.
Täna on Ruta kutsutud Kadrioru roosiaeda, kus President tunnustab silmapaistvamaid koolilõpetajaid.
🎈 Palju, palju õnne, kallis Ruta, eduka koolilõpetamise puhul!
Coop Hiiumaa pere 💙
Ruta Tammeveski lõputööd saab lugeda Mainori Kõrgkooli kodulehel.