Aitäh!

posted in: Uudised | 0

Coop Hiiumaa tänab kõiki kaubitsejaid, koostööpartnereid, tehnilist tuge, esinejaid ja laadakülastajaid, kes panustasid neljanda Coop Hiiumaa kevadlaada kordaminekusse.

Aitäh teile: Ave Vohu, Roland Lilleõis, Steven Saarnak, Hannes Teidla, Kertjan Novek, Ave Alavainu, Aivar Viidik, Agu Kohari, Tuuli Tammla, Näkmansat OÜ ja Heino Veanes, Palade Loodushariduskeskus, MTÜ Jääk ja Praak, Pipi ning Grete Olev, Jüri Kurvits, Hiiumaa Pruulikoda OÜ, Jaani talu, Mainegrupp OÜ, Hiiurand OÜ, Dagö Berry OÜ, Indrek Kutser, Lemmena mesindustalu, Õie Laksberg, Vaba Aed OÜ, Olev Orgmets, Janika Saarnak, Silvi Pisa, Marianne Lahesalu, Taterma taimeaed, Kaire Vannas, Delis Nabbi, Servasahver, Desigri OÜ, Erika Pik, Reformierakonna Hiiumaa piirkond, Kultuurikõla OÜ, Joosep Lindre, Käina Huvi- ja Kultuurikeskus ning Ly Meldorf, memmede lauluansambel Hõbelõng, memmede tantsurühm Mikser, Taavo Taelma, Georg Rüütel, tantsurühm Sõle Segajad, Käina Huvikooli 1.-2.klassi ning ettevalmistusklassi tantsulapsed, Käina Huvikooli bänd, Liviko AS, Saku Õlletehas AS, A Le Coq AS, Kommipomm, Rannarootsi Lihatööstus AS, Atria Eesti AS, Valio Eesti AS, Farmi Pimatööstus AS, Mars Eesti OÜ, Premia Tallinna Külmhoone AS, Unilever Eesti AS, Pinus AS, OÜ Saaremaa Lihatööstus, Saarioinen Eesti AS, Coop veinide väärt valik ja Kalev Vapper, Hiiumaa Kaubamaja, Coop Pank, Hiiumaa Köök ja Pagar OÜ ning kõik käsitöölised, taimemüüjad ja kirbuturu kaubitsejad.
Kohtumiseni Coop Hiiumaa sügislaadal 21.septembril.