Hiiumaa Kaubamaja esimene aasta tõi juurde kliente ning suure käibekasvu

posted in: Uudised | 0

Naistepäeval tähistab Hiiumaa Kaubamaja oma esimest sünnipäeva. Aasta jooksul saavutatud klientide- ja käibekasvu taga on uuenenud kaubavalik, kaasaegsed ruumid ning pühendunud personali järjepidev töö.

Sel reedel tähistab oma esimest juubelit Hiiumaa Kaubamaja, kust leiab tarbeesemeid, sisustust, kingitusi, raamatuid, riideid, mänguasju kui vaba aja veetmise vahendeid kogu perele. Peale põhjalikke ehitus- ja renoveerimistöid on klientide hulk kasvanud 10% ning käive 40%.

Hiiumaa Kaubamaja ja Hiiu Konsumi juhataja Alina Kuuse, kel aasta alguses täitus Hiiumaa Tarbijate Ühistus 20-aastane tööjuubel, sõnul on nii hiidlased kui kodusaare külalistest kliendid uuendatud kaupluse ning kaubavaliku väga hästi vastu võtnud. Tema sõnul ei ole harvad juhud kui esmaskordselt Hiiumaa Kaubamaja uksest sisse astuvad kliendid kiidavad suurte kaubanduskeskustega võrdväärseid kaupluseruume, mitmekesiseid väljapanekuid ning nii Eesti kui maailmatasemel brändide tooteid.

Juhataja sõnul on esimese aasta müügiedu taga Hiiumaa Kaubamaja naiskond koosseisus Annely Luik, Maiki Kibus, Ülle Kullaste ja Pille Sooster, kes on aidanud klientidel õigeid kaupu leida ning heal meelel uusi tooteid tutvustanud. Kaubavaliku uuendamisega tegeleb igapäevaselt tööstuskaupade ostujuht Kersti Vesilind, keda Hiiumaa Tarbijate Ühistu tunnustas möödunud aasta kokkuvõtteid tehes Aasta mainekujundaja 2018 tiitliga.

Sünnipäevanädalal ootavad Hiiumaa Kaubamaja kliente paljud uued tooted ja hooajakollektsioonid, erinevate kosmeetika-, käekella-, ehte- ja riidebrändide soodustused ning loosiauhinnad. Kõikide ostu sooritanute vahel loosib Hiiumaa Tarbijate Ühistu iga päev välja Hiiumaa Kaubamajas kehtivaid sooduskuponge ning erinevaid loosiauhindu.

Reedel, 08.märtsil kell 12:00 kostitab Hiiumaa Kaubamaja kõiki kliente sünnipäevatordiga!

Laupäeva, 09.märtsil on Hiiumaa Kaubamajja oodatud kõik lapsed, sest lustlikke tegevustega aitab järje peale Pipi ning alates kella 12:30st on avatud meisterdamise töötuba.

Hiiumaa Kaubamajaga – Sinu ostuelamuste värav!