Hiidlaste sügislaada kultuuriprogramm ja tegevused kogu perele

posted in: Uudised | 0

Lisaks tavapärasele laadasuminale ootab Hiidlaste Sügislaada külastajaid mitmekesine kultuuriprogramm, kus astuvad üles Siim Rikker, Georg Rüütel, rahvatantsurühm „Sõle segajad”, Käina Huvikooli tantsijad, memmede tantsurühm „Mikser”, memmede lauluansambel „Hõbelõng” ning hiiukandle ansambel „Iiu Kintsuviiul”.

Hiiumaa Ettevõtlusnädala eelsündmusena toob Hiiumaa Arenduskeskus lavale huvitavad Hiiumaa ettevõtjad, kellega vestleb Märt Treier.

Lastele ja nooretele pakub tegevusi ja kaasamõtlemist MTÜ Jääk ja Praak, Kärdla kultuurikeskuses on võimalik osa saada Hiiumaa Kino linastustest.

Hiiumaa Kaubamaja orienteerumismängus on oodatud osalema kõik pereliikmed ning uhkete loosiauhindade võitmiseks tuleb kaupluseriiulitelt leida määratud tooted.

Ühise väljapaneku ning ohutus- ja ennetusalase info ja tegevustega on laadaväljakul Päästeamet, Politsei- ja Piirivalveamet ning Maanteeamet.

Kärdla keskväljakuga külgnevas Nelja Nurga Galeriis on huvilistel võimalik osaleda soolase ja magusa vegantoidu valmistamise töötoas.

Uus- ja taaskasutusfännide meeleheaks seab keskväljakut ääristaval alleel end üles selle hooaja viimane kirbukas.

Kes laadasaginale ringi peale teinud või vaja veidi vaheldust enne uuele asumist, saab uudistada keskväljaku serva pargitud Hiiumaa vanatehnikapärle ja kaasaegset metsamajandamistehnikat, leida sobilik haagis või muu tehniline lisavarustus Mameta H tootevalikust ning teha proovisõite Uuemõisa Autokeskuse proovisõiduautodega.

Retro-meelsete meeleheaks teeb keskväljaku bussipeatusest Kärdla ringsõite Orjaku Kollane Buss.

HIIDLASTE SÜGISLAAT_Programm