Suuremõisa kaupluses avati Sarve Kaubamaja

posted in: Uudised | 0

10.mail kell 10 taasavati Suuremõisa kauplus. Avamisele oli kohale tulnud mitukümmend väikest ja suurt huvilist, kes said uudistada pea kahekordselt suurenenud müügisaali ning laienenud kaubavalikut. Kaupluse ühes osas avati Sarve Kaubamaja, kus on müügil valitud kaubad Hiiumaa Kaubamaja OUTLET toodetest.

Hiiumaa Tarbijate Ühistu juhataja Kaja Antons tervistas kohaletulnuid ning pakkus ühistu poolt torti. Kõik avamisele saabunud kaupluste kliendid said maitsta Hiiu Köögi ja Hiiu Pagari toodangut ning Coopi veine, esimesed ostu sooritanud kliendid said kaasa uhked sarvesaiad.

Avamisele tulnud Suuremõisa lasteaia lapste poolt joonistatud Sarve Kaubamaja pilt leiab auväärse koha kaupluses, tänuks kauni joonistuse ja avamisele ette võetud pika jalutuskäigu eest said lapsed maiustusi ning õhupalle.

 

Coop Hiiumaa tänab koostööpartnereid, kes kaupluse renoveerimistöödega seotud olid – ERJ Teenused OÜ, Hiiu Ilu OÜ, Wattampex OÜ, Recado Meedia OÜ.

Suuremõisa kauplus ja Sarve Kaubamaja ootavad kõiki külastajaid E-L 10-19 ning P 10-16.

KOHTUMISENI!