Uued taaraautomaadid Kärdlas ja Käinas

posted in: Uudised | 0

Coop Hiiumaa Tormi ja Käina Konsumitesse paigaldati aprillis uued taaraautomaadid. Võrreldes varasema põlvkonna seadmetega võimaldavad uued kiiremat ja mugavamat taara vastuvõttu.

Taaraautomaadi kasutaja saab valida erinevate keelte vahel, millega automaadiga suhelda ning suurelt ekraanilt saab infot nii juba sisestatud taara koguste kui muu vajaliku kohta. Kui kasutaja jaoks on automaadi olemus ja visuaalne pool üsna samased varasemaga, siis taara käitleja jaoks on muudatused suuremad – uued seadmed võtavad oluliselt vähem ruumi ning muudavad sorteeritud taara hoiustamise ja transportimise tehniliselt lihtsamaks.

Automaadi väljastatud tšekke on võimalik sularahaks vahetada või ostude eest tasuda samas kaupluses. Jätkuvalt on võimalik taara eest saadud raha annetada puudust kannatavate laste teatrikülastuse fondi.

 

dav

dav

dav

dav

dav