Aitäh!

posted in: Uudised | 0

Madal veeseis Heltermaa-Rohuküla laevateel on keerulisse olukorda seadnud Hiiumaa elanikud ning ettevõtjad, kelle jaoks on regulaarne ja stabiilne laevaühendus elulise tähtsusega.

Hiiumaa Tarbijate Ühistu on viimastel päevadel suutnud kõikides oma kauplustes tagada kaupadega varustatuse ning Hiiu Pagari ja Hiiu Köögi toodete õigeaegse jõudmise mandri kauplustesse eelkõige tänu Hiiumaa Vallavalitsuse ja Kihnu Veeteede kiirele tegutsemisele, mille tulemusel suudeti häiringute tekkimisel korraldada lisareisid Sõru-Triigi laevaliinil.
Tunnustame ja täname kõiki nimetatud osapooli ja nendega seotud isikuid, kelle operatiivne tegutsemine on võimaldanud ellu viia leevendavaid lahendusi nii keerulistesse oludesse sattunud elanike kui ettevõtjate jaoks.
P.S! Soovime mehemoodi jõudu Tiiule, kes rühib läbi jää Virtsu poole :)